DIN PARTNER
INOM KOMMUNIKATION

En av de bästa återförsäljare för Telia sedan 2003. Inga anmärkningar, klagomål eller reklamationer.

Läs mer

Effektiv kommunikation


Ledande och gedigen kvalitet...

Sennheiser har i mer än 60 år utvecklat och visat vad som är möjligt att göra i världen av elektroakustik. Sennheiser har byggt upp ett varumärke runt om hela världen som ett av de ledande namnen inom hörlurar, mikrofoner samt konferenssystem. 

Med den erfarenheten utvecklar och producerar Sennheiser också headsets, mikrofoner och hörkapslar av allra yppersta kvalitet.

Nedan ett N Linked urval av mobila lösningar från Sennheiser



Precense Business

Ett förstklassigt headset för mobila proffs som genomgående kräver utmärkt HD-ljud och HD-röstklarhet kring kontoret, i bilen och utomhus.

N Linked - kommentar;

"en fantastisk ljudkvalietet med en otrolig ljudreducering för störande ljud omkring"

Vi ger Precense toppbetyg 5N


Produktblad Precense - Klicka här

Pris 1 495kr exkl. moms

OBS! Är ditt företag N Linked och har Telia mobil abonnemang, kontakta oss för ditt pris.


MB PRO 1

Ett förstklassiskt headset för dig som kräver trådlös kommunikationsfrihet, briljant ljudkvalitet och enastående komfort. Ett självklart val för daglig användning.

N Linked - kommentar;

"en fantastisk komfort med ultra brusreducerande mikrofon och en otrolig ljudkvalitet"

Vi ger MB PRO 1 toppbetyg 5N


Läs mer om MB PRO 1 - Klicka här

Pris 1 995kr exkl. moms

OBS! Är ditt företag N Linked och har Telia mobil abonnemang, kontakta oss för ditt pris.


Det finns alltid en Sennheiser- lösning för ditt behov...

Oavsett om du söker ett headset för fast systemtelefon, mobiltelefon, IP eller Bluetooth® så finns det ett headset för dig. Med Sennheiser kontorsserier kan du använda ett och samma headset till alla olika system och telefoner. Lösningen med olika bottenkablar gör det möjligt för dig att flytta med headsetet mellan olika telefoner och/eller telefonsystem. Byter du - så byter du bara bottenkabeln. 

Du kan självklart också kombinera olika typer av byglar och öronkuddar för allra bästa personliga komfort. När du väljer ett headset från Sennheiser Communications är du inte låst. Lösningarna är smarta, flexibla och framtidssäkrade och det finns alltid ett val för dig i Sennheisers sortiment, trådbundet eller trådlöst.

Kontakta oss på N Link för att diskuttera dina behov med Sennheisers lösningar. Du kan ges tillfälle att utan köptvång få prova Sennheiser Head Set genom att fylla i nedan...